Brett utbud av behandlingar

Frisör, klipp, färg, slingor, håruppsättning på Salong Beautech i Sundbyberg
Bröllopspaket, helhetslösningar, behandlingar
ögonögonfransförlängning, ögonfransböjning, fransar, bryn

Ögonbrynstatuering, Microblading, behandling, Sundbyberg
ansiktsbehandling, hudvård, vaxning, Beautech, Sundbyberg
nagelförlängning, naglar, manikyr, Beautech i Sundbyberg

Tatueringsborttagning, laserkliniken, Sundbybergg Beautech i Sundbyberg
Botox, fillers, Beautech, laserkliniken, Sundbyberg
Permanent hårborttagning, Sundbyberg

 

Salong Beautech och Beautech laserklinik i Sundbyberg

Allt inom skönhet samlad i samma lokal på Brunnsgatan mitt i Sundbyberg. På entréplan har vi frisör, frisörgänget är mäster med saxen och kan allt inom hårvård och styling. Frisörsalongen erbjuder alla typer av behandlingar som dipp, ombre, sombre, balayage, ecaille till slingor och helfärg i coola färgar. Vi har även hårstylister som erbjuder hårförlängning med äkta hår och avancerad håruppsättning.  Vi har skönhetsbehandlingar från nagelförlängning i gelé, manikyr, shellac naglar till pedikyr och fotvård. Vi har hudvård med olika ansiktsbehandlingar och vaxning och även medicinska behandlingar som microdermabrasionhudslipning och vi gör microneedling med Dermapen. Vill du ha vackra ögon, så erbjuder vi ögonfranspermanent eller ögonfransförlängning med både volymfransar och singelfransar och du kan också få en ögonbrynstatuering.

Behandlingar på Beautech laserkliniken

På övre våningen har vi Beautech laserklinik som erbjuder permanent hårborttagning och tatueringsborttagning. Vår laserterapeut tar bort både generande hårväxt och gamla tatueringar med olika lasermaskiner. Vår legitimerade sjuksköterska erbjuder Botox och fillers och andra injektionsbehandlingar som t ex behandlingar mot svettningar och tandgnissling.

Bröllop, bruduppsättning, smink och helhetslösningar vid fest och event

Skall du ha bröllop och vill ha en helhetslösning med både bruduppsättning och makeup kan du hyra vår VIP lounge och vi samarbetar med florist, tårtgeneralen, fotograf och limousinservice. Vi klarar grupper upp till ca 10 personer och ni har då en egen lounge till förfogande.

Välkommen till vårt skönhetscenter
Det är superenkelt att ta sig hit. Vi ligger 8 minuter från Stockholm City med tåget och från Sundbybergs centrum är det 200 meter.

Kontakt & bokning

Besöksadress Beautech: Brunnsgatan 4 i Sundbyberg.

Bokning kan göras direkt i onlinesystemet

Frågor till laseravdelningen 08-27 77 78