Din frisör i Sundbyberg

Din frisör i Sundbyberg, Salong Beautech

Hårförlängning till bruduppsättning


Hitta en duktig frisör

Våra duktiga frisörer är mästare med saxen och vi har koll på frisyrtrender och de senaste  inom håruppsättningar även avancerad bruduppsättning. Vi erbjuder Brazilian Blowout, en keratinbehandling som ger dig rakt hår utan plattänger och vi erbjuder olika typer av hårförlängning med olika fästmetoder, både keratinvax och microringar och Hairtalk extensions.

Boka en frisör för hårförlängning

En hårförlängning börjar med en kostnadsfri konsultation, vår frisör vägleder dig så du får rätt nyans och lämplig metod anpassad för ditt hår. När du sedan valt hur du vill förlänga ditt hår samt bestämt nyans/färg betalar du en handpenning för håret därefter så bokar vi en tid för din hårförlängning. Boka hårkonsultation på 08-21 26 26

Frisör med kunskaper om Olaplex

Olaplex en molekyl som förändrar ditt hår den återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet! Olaples reparerar och skyddar håret vid färgning och behandlingen kan göras enskild eller i samband med en kemisk behandling. Läs mera om OLAPLEX

Vår frisör fixar håruppsättningar

OBS! Viktigt att tvätta håret kvällen innan bokad tid för uppsättning

Det är mycket roligare att gå på fest då frisyren är perfekt och du känner dig fin. Vi ser till att du får den rätta partylooken som passar din personliga stil och du kan kombinera ditt besök på salong Beautech med både makeup, lösögonfransar och nagelförlängning. Det går att boka vår privata lounge samt beställa tilltugg samt bubbel och ni är välkommen hela sällskap.

Perfekta partylooken, styling

Vi stylar dit hår, allt från stora lockar till rakt, blankt eller fön och form.

Galamiddag, enkel håruppsättning

En enkel håruppsättning eller halvuppsatt
Skicka en bild på dig/ditt hår och vilken frisyr du önskar så återkommer vi.

Bruduppsättning och avancerad håruppsättning

Vår frisör och hårstylist har många års erfarenhet av uppsättningshantverket och hjälper dig gärna inför ditt stundande bröllop. En bruduppsättning hos oss börjar oftast med en konsultation och en provuppsättning. Det tar ca en timme och då diskuteras bland annat vilka accessoarer eller hårsmycken du kan tänka dig. Har du redan bestämt frisyr och har en bild på den, så kan du hoppa över detta steg. Vår frisör behöver då en bild på ditt hår och en bild på önskad håruppsättning, därefter bokar vi korrekt tid och du kan få ett priset på uppsättningen. Håruppsättning kan kombineras med ett besök hos vår makeup stylist.
Nedan ser du våra prisnivåer (konsultation tillkommer 390 kr)

Alt 1: Enklare bruduppsättning, detta gäller för kortare hår eller där håret skall vara mer utsläppt.
Pris: fr. 1200 kr

Alt 2: En mindre avancerad bruduppsättning, detta gäller för längre hår som skall vara delvis utsläpp/uppsätt..
Pris: fr. 1990 kr

Alt 3: Bruduppsättning långt & tjockt hår och en mer avancerad bruduppsättning med både slöja/tiara mm.
Pris: fr. 2 500 kr

Kvalitetsprodukter från Salong Beautech i Sundbyberg

I salongen arbetar vi med kvalitetsprodukter, de har naturliga ingredienser utan att sänka kraven på kvalitet och perfektion. Vi har inget stort försäljningssortiment men har valt det absoluta bästa från olika märkesleverantörer och vår frisörer hjälper dig gärna med rådgivning vid köp av hårvårdsprodukter så du får rätt produkter till just ditt hår.

Länkar: Titta gärna på vår Facebooksida för inspiration

Vi är nöjd när du är nöjd

Varmt välkomna till oss på Brunnsgatan 4 i Sundbyberg

 

frisör behandlingar beautech sundbyberg stockholm
frisör boka online beautech sundbyberg stockholm
frisör prislista beautech sundbyberg stockholm