Hårborttagning med laser

Experter på laser


Hårborttagning med laser är bättre än vaxning

Beautech Laserklinik är experter på att permanent ta bort hår med laser, vi har laserutrustning med den senaste teknologin från kända internationella lasertillverkare, detta ger säkra laserbehandlingar och optimalt resultat. Du behöver färre behandlingar och får därmed bättre pris. Vår laserterapeut är medicinskt utbildad och certifierad via Svenska Laser-Medicinska Sällskapet och hon journalför alla dina laserbehandlingar.

Enkelt för alla Stockholmare som önskar hårborttagning med laser

Du kan enkelt boka din laserbehandling online och det tar endast 8 minuter från Stockholm City att ta sig till vår laserklinik i Sundbyberg.
Läs mera om permanent hårborttagning på www.tabortmedlaser.se

permanent hårborttagning epilia diodlaser rf

Laserklinik  i Sundbyberg ditt val är självklart

Vi har bra pris på permanent hårborttagning och många års erfarenhet av både laser, diodlaser samt IPL utrustningar och nu kan vi även erbjuda den senaste teknologin med RF teknik (radiofrekvens). Vår laserterapeut är medicinskt utbildad samt certifierad på Svenska Laser-Medicinska Sällskapet och vår laser utrustning EPILIA är Medical CE godkänd, vilket betyder att den får användas på sjukhus. Ett bra resultat med laser bygger på kunskap om kroppen och en effektiv maskin, därför bör du välja Beautech laserklinik som är kunnig inom all laserteknik. Mera information om Svenska Laser-Medicinska Sällskapet klicka här www. SLMS.org

Vår senaste maskin använder sig av dubbla frekvenser både laser och radiofrekvens ( laser+rf ) när dessa frekvenser samarbetar blir det möjligt att ta bort ljusare och tunnare hår samt att arbeta på mörkare hudtyper, vilket inte är möjligt med IPL eller vanlig laserteknik. Epilia diod-laser med RF har dubbelt kylsystem och upplevs som betydligt mindre smärtsam än andra IPL och laser-maskiner och  även de känsligaste område kan behandlas utan risker för skador.

För att bli permanent hårfri som möjligt är det viktigt att du följer våra råd

Ingen sol 30 dagar innan din laserbehandling, nyrakad på behandlingsdagen och inga krämer/deo

Förebyggande åtgärder innan permanent hårborttagning

Din hud måste vara så ljus som möjligt innan behandlingen, så låt din hud vila från sol även solarium 30 dagar före och 14 dagar efter din laserbehandling. Använd inga brun utan sol produkter, deo eller krämer på behandlingsdagen. Hårroten måste finnas och vara kvar under hela behandlingsperioden, så använd inga metoder som avlägsnar hårroten som t.ex. vaxning. Mellan dina laserhandlingar är det dock valfritt om du vill raka området. När du besöker oss på laserkliniken måste du vara nyrakad, stubben får max vara 1 millimeter lång, så raka dig kvällen innan din behandling eller eventuellt på morgonen om ditt hår växer snabbt. Om vi behöver raka dig när du kommer till laserkliniken tillkommer extra kostnad.

Bli hårfri med med laser

Vid ditt första besök går vi igenom önskad resultat och vad du kan förvänta dig, sen lägger vi upp en journal på dig så att laserterapeuten kan följa resultatet under hela behandlingsperioden. Det är är alltid samma terapeut som behandlar dig och detta i kombination med vårt journalsystem ger en optimal säkerhet samt det bästa resultat.

Vanliga frågor om permanent hårborttagning

1. Vem kan behandlas med IPL eller laser?

För för de flesta laser och IPL maskiner gäller att håret måste vara mörkare än huden annars fungerar det inte. Det beror på att det starka ljuset träffar allt pigment, även det som finns i huden, så för att metoder med ljus skall fungera och vara säker måste det vara rimlig stor skillnad mellan hud- och hårfärgen. Men nu har det kommit en ny teknologin som kombinerar laserljus och RF (radiofrekvens) vilket gör det möjligt att behandla både mörkare hudtyper samt ljusare hårfärger utan risker. Radiofrekvens söker sig till värme och påverkas inte av pigmenten, man kan därför använda en svagare styrka på laserljuset och ändå när båda frekvenserna slås ihop uppnå den värme i hårfollikeln som krävs för ett permanent resultat.  Metoden har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen och risken för pigmentskador försvinner nästan helt.

2. Hur många laserbehandlingar behöver man för att bli hårfri?

Hur många behandlingar som behövs varierar beroende på vart på kroppen behandlingen sker samt på hår och hudtyp. Generellt behövs det 4 till 8 behandlingar men eftersom varje människa är unik med olika förutsättningar kan man aldrig exakt säga hur många laserbehandlingar som behövs. Ljust och tunna hår brukar kräva flera behandlingar än de grova och mörka hår, men det är många faktorer som kan spela in.

3. Fakta om hår och oönskad hårväxt

Hårstrån sitter olika djupt på olika kroppsdelar och alla växer inte på samma gång, vissa ligger vilande hela ens livstid. Kroppen nybildar hårstrån automatiskt (hårväxtcykel). Denna cykel består av tre olika faser – växtfas, vilofas och övergångsfas. Det är också viktigt att veta att vissa faktorer kan påverka hårväxten, t.ex. hormonella förändringar i kroppen, graviditet, klimakterieövergång och bieffekter från vissa mediciner.

4. Hur många veckor bör det vara mellan laser eller IPL-behandlingarna?

Hår växer i cykler och när man tar bort ett hårstrå tar det i ansikte ca 4 veckors innan det nya hårstråt är synbart igen. På kroppen tar det lite längre tid ca 5-8 veckors innan nya stråt är tillbaka och synbart för ögat och lasermaskinen igen och på benen kan det ta upp till 10-12 veckor innan håret är tillbaka. Det är alltså din hårväxtcykeln som styr hur lång tid det ska gå mellan laserbehandlingarna.

5. Hur hårfri kan man bli med IPL eller laser med RF (RF=radiofrekevens)?

Det bör betonas att människor har olika förutsättningar för att uppnå resultat och det är en fysiologisk omöjlighet att bli hundra procent hårfri, de enda ställena som vi är totalt hårfria på är fotsulor och handflator. Kroppen har förmåga att reparera de behandlade hårfolliklarna och så kan hår som var i vilofasen börja växa. Ålder, genetiska egenskaper samt hormoner inverkar på resultatet och det är inte möjligt att garantera ett specifikt resultat. Trots detta så kallar man både diodlaser, laser och  IPL för permanent hårborttagning och det gör man därför att de hårceller som fått 70°C inte kommer tillbaka igen.

6. Vid 70 grader i hårfollikeln så dör håret permanent.

All ljus, solljus, IPL och laserljus absorberas av svart. En svart sten i solen blir varmare än en vit, mera märkligt än så är det inte. Men att få 70 grader ned i hårsäcken utan att skada huden är inte så lätt och kräver en kunnig laserterapeut och korrekt utrustning för din hudtyp.

 

knapp laser behandlingar salong beautech permanent hårborttagning
knapp laser boka online salong beautech permanent hårborttagning
knapp laser behandlingar priser salong beautech permanent hårborttagning