Specialist på naglar

fina naglar salong beautech stockholm sundbyberg

Nagelförlängning, naglar


Nagelförlängning och naglar i Sundbyberg

Vi hjälper dig med dina naglar, allt från nagelförlängning till Shellac på tånaglarna.  Alla våra produkter är luktfria och vi har en gelé som inte är lösligt i aceton, vilket är perfekt om du vill använda nagellack och byta färg utan att påverka materialet. Vi erbjuder även Shellac ett semipermanenta material, Shellack är ett högglansigt och mycket hållbart UV-lack som kan användas vid förstärkning av den egna nageln. Naglarna på händerna växter fortare än på fötterna och fingernaglar är ofta längre samt måste tåla mera slitas än tånaglar, det är därför stor skillnad på hur ofta man behöver komma på återbesök. Efter ca tre veckor är det dags för ett återbesök med händerna, väntar man för länge så får du släpp och riskerar att skada den egna nageln. Tånaglar växer däremot långsamt och är fina i upp till 8-10 veckor efter en behandling. Du kan låta gelén på tånaglarna växa bort och behöver inte göra återbesök på samma sätt som med naglarna på händerna.

Bildkataloger på nagelförlängning och gelénaglar

Hur gör man en nagelförlängning?

Att göra en nagelförlängning innebär att man förlänger naglarna med antingen tippar som fästs på din nagel eller mallar (genom skulptering på en mall) som man därefter täcker med material som t.ex. gelé. Du kan välja mellan naturellt, permanent fransk eller glitter nagelförlängning.

Vad är en nagelförstärkning?

En förstärkning av naglarna innebär att man applicerar material på dina naturliga naglar. Man jobbar med den befintliga längden dvs. man gör den inte längre utan man förstärker bara den egna nageln, detta är bra om man känner att man har tillräckligt långa naglar redan.  Har du tunna, sköra naglar som ofta skivar sig och vill ha starka och hållbara naglar, så är detta ett alldeles utmärkt sätt. Även här kan du välja mellan ”naturliga”(rosa) eller permanent fransk manikyr i färg.

Manikyr

En manikyr är en behandling av dina naturliga naglar. I detta inkluderas borttagning av döda hudceller på nagelplattan och nagelbandet, polering , putsning och filning av naglarna, lackning med shellac om så önskas.

Det finns bot för nagelbitare

Vi kan hjälpa dig med en nagelförlängning även om du är nagelbitare och vi har en matt gelé till killar.
Vi erbjuder en kombination av behandling och coachning som fungerar för både män och kvinnor. Du får ett ofärgat hårt plastmaterial på naglarna samtidigt som du får kunskap och mental träning för att bryta din vana. Coachen har utbildning inom NLP och nagelvård. Dina tre behandlingar fördelas på ca 30 dagar.

naglar, nagelförlängning, Salong, Beautech, Sundbyberg, Stockholm
naglar, nagelförlängning, Salong, Beautech, Sundbyberg, Stockholm
naglar, nagelförlängning, Salong, Sundbyberg, stockholm