Hudvård, microdermabrasion och fotvård


Ansiktsbehandling, hudslipning för män och kvinnor, hudvård, fotvård salong Beautech sundbyberg, Solna, Stockholm

Aknebehandling, hudslipning och vaxning


 Ansiktbehandling med porrengöring (djuprengöring, portömning)

Salong Beautech erbjuder allt du kan önska dig från aknebehandling till klassisk vårdande ansiktsbehandling som ger huden fukt och ny lyster. Du kan få portömning och djuprengörande ansiktsmask som motverkar pormaskar eller en mer avancerade hudvård med hudslipning och syrabehandling.  Behandlingarna passar både kvinnor som män i alla åldrar.

Microdermabrasion och hudslipning

Microdermabrasion är en skonsam hudslipning som hjälper solskadad hud och minskar pigmentfläckar. Hudslipning motverkar effektivt effekterna av hudens åldrande och de yttre påfrestningar som huden dagligen utsätts för. Behandlingen stimulerar återuppbyggnaden av huden vilket ger huden ökad lyster, spänst och vitalitet.

Milier

Milier sitter oftast runt ögonen och kinderna men kan även sitta på andra områden i ansiktet. Milier ser ut som små vita prickar som kan sitta väldigt tätt intill varandra. Milier uppkommer oftast från mineral oljor och produkter som innehåller vax. Du som har milier har oftast en för torr eller för fet hy.

Vad beror milier på?

Dessa milier beror oftast på fel hudvård, för fet kräm i ansiktet eller att du använder dagkräm runt ögonen istället för en ögonkräm. En vanlig dagkräm innehåller oftast för stora molekyler för den tunna huden kring ögonen.
Värst drabbade är äldre (dålig blodcirkulation och höga kolestrolvärden), de som har väldigt torr hud (döda hudceller) eller för fet (mycket talg) hud.

Går det att få bort milier? Ja det går! Men man ska inte klämma dem själv, en mili har inget utgångshål och därför kommer den inte veta vart den ska ta vägen. De kan helt enkelt spricka innåt.

Fotvård

Vi erbjuder vanlig fotvård samt SPA fotvård där paraffinbad och fotmask ingår.
Du kan kombinera fotbehandling med pedikyr och få mjuka fötter samt vackra tånaglar.

Paraffinbehandling

En skön och djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

Vaxning

För att uppnå bästa resultat är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. efter rakning ska det vara ca 20 dagars utväxt på ben, rygg, bröst, mage och armar, resten av kroppen gäller minst 10-14 dagars utväxt efter rakning (eller 4-5 veckor efter vaxning) Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det medför att några strån att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa tillfälle. Vårt mål är ett så hårfritt resultat som möjligt. Vaxar du regelbundet tröttas hårsäckarna ut och du får en glesare hårväxt och tunnare strån. Därmed gör det mindre ont än vid första tillfället. Vid vaxning av ben så kommer man också att få glesare och tunnare resultat, dock ej helt lent då det är ett stort område och håren nöts regelbundet av byxor och dylikt. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4:e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta. Om du däremot väntar längre eller rakar emellan så hinner håren rota sig, smärtan och resultatet liknas som vid första tillfället.

Efter din vaxning

Alla kan få reaktioner vid hårborttagning. Oavsett om det är rakning, kemisk borttagning av hår, brasiliansk vaxning, vaxning, trådning eller epilering så kan det bli en reaktion på den behandlade hudytan. Den vanligaste reaktionen är en lindrig rodnad som är snabbt övergående dvs. inom 72 timmar. Om kroppens immunförsvar är nedsatt av t.ex. tidigare sjukdom, medicinering, eller allergi kan det hända att huden reagerar negativt. Dessa reaktioner ter sig på olika sätt för alla men är alltid övergående.

Behandlingsutbud från ansiktsbehandling, hudslipning, microdermabrasion,hudvård, fotvård salong Beautech sundbyberg, Solna, Stockholm
Bokadirekt online Ansiktsbehandling, aknebehandling, hudslipning, milier, fotvård, sundbyberg, Solna, Stockholm
Priser på Ansiktsbehandling, aknebehandling, hudslipning, milier, sundbyberg, Solna, Stockholm