Nagelförlängning och gelé naglar

Gelé naglar, nagelförlängning, Shellac, manikyr och pedikyr. Salong Beautech Sundbyberg

Specialister på gelé naglar


 Allt från nagelförlängning till manikyr och pedikyr

Vi hjälper dig med dina naglar på både händer som fötter, allt från nagelförlängning till gelé på tånaglarna.  Alla våra produkter är luktfria och vi har en gelé som inte är lösligt i aceton, vilket är perfekt om du vill använda nagellack och byta färg utan att påverka materialet. Vi erbjuder även Shellac ett semipermanenta material, Shellack är ett högglansigt och mycket hållbart UV-lack som kan användas vid förstärkning av den egna nageln. Naglarna på händerna växter fortare än på fötterna och fingernaglar är ofta längre samt måste tåla mera slitas än tånaglar, det är därför stor skillnad på hur ofta man behöver komma på återbesök. Efter ca tre veckor är det dags för ett återbesök med händerna, väntar man för länge så får du släpp och riskerar att skada den egna nageln. Tånaglar växer däremot långsamt och är fina i upp till 8-10 veckor efter en behandling. Du kan låta gelén på tånaglarna växa bort och behöver inte göra återbesök på samma sätt som med naglarna på händerna.

Bildkataloger

Nagelförlängning

Att göra en förlängning innebär att man förlänger naglarna med antingen tippar som fästs på din nagel eller mallar (genom skulptering på en mall) som man sedan skapar en fin form och därefter täcker med material som t.ex. gelé. Därefter kan välja mellan ”naturell” (rosa) eller permanent fransk/ glitter manikyr (som appliceras längst ut på nageln vilket ger ett välvårdat och fräscht intryck eller varför inte ett färgat material med dekoration.

Nagelförstärkning

En förstärkning av naglarna innebär att man applicerar material på dina naturliga naglar. Man jobbar med den befintliga längden dvs. man gör den inte längre utan man förstärker bara den egna nageln. Om man känner att man har tillräckligt långa naglar redan. På detta sätt kan ändå dina naglar ”korrigeras” till en snygg form. Har du tunna, sköra naglar som ofta skivar sig och vill ha starka och hållbara naglar utan att de går sönder så är detta alldeles utmärkt sätt. Även här kan du välja mellan ”naturliga”(rosa) eller permanent fransk manikyr i färg eller glitter och även dekoration.

Manikyr

En manikyr är en behandling av dina naturliga naglar. I detta inkluderas borttagning av döda hudceller på nagelplattan och nagelbandet, polering , putsning och filning av naglarna, lackning med shellac om så önskas.

Det finns bot för nagelbitare

Vi kan även hjälpa dig om du är nagelbitare och har en matt gelé till killar.
Vi erbjuder en kombination av behandling och coachning som fungerar för både män och kvinnor. Du får ett ofärgat hårt plastmaterial på naglarna samtidigt som du får kunskap och mental träning för att bryta din vana. Coachen har utbildning inom NLP och nagelvård. Dina tre behandlingar fördelas på ca 30 dagar.

Behandlingar gelé naglar, nagelförlängning Salong Beautech i Sundbyberg
Boka online gelé naglar, nagelförlängning Salong Beautech i Sundbyberg
Prislistan för gelé naglar på händer och fötter, nagelförlängning, manikyr, Shellac Salong Beautech i Sundbyberg