Brett utbud av behandlingar

Frisör, klipp, färg, slingor, håruppsättning på Salong Beautech Sundbyberg, Stockholm
nagelförlängning, naglar, Beautech Sundbyberg, Stockholm

Permanent hårborttagning laser, Sundbyberg, Stockholm

Tatueringsborttagning, laserklinik, Sundbyberg, Stockholm

ögonfransförlängning, ögonfransböjning, fransar, Sundbyberg, Stockholm

ansiktsbehandling, vaxning, hårborttagning, Sundbyberg, Stockholm

Ögonbrynstatuering, Microblading, behandling, Sundbyberg, Stockholm

Botox, fillers, Beautech, laserklinik, Sundbyberg, Stockholm
Frisör behandlingar Sundbbyberg, Stockholm, helhetslösningar

 

Salong, skönhetscenter och laserklinik mitt i Sundbyberg

Allt inom skönhet samlad i samma lokal på Brunnsgatan mitt i Sundbyberg. På entréplan har vi frisör, frisörgänget är mäster med saxen och kan allt inom hårvård och styling. Vår frisör erbjuder alla typer av behandlingar som dipp, ombre, balayage till folieslingor och helfärg i coola färgar.  Vi har hårvård med Olaplex och Procortexx och du kan få hårförlängning med keratinvax, microringar eller tejp. Behöver du en festfrisyr eller en bruduppsättning samt makeup så löser vår stylist detta. Vi har hudvård och olika ansiktsbehandlingar som microdermabrasion, (hudslipning) och vi gör microneedling med Dermapen (hudföryngring), Vi har vaxning och trådning . Vill du ha vackra ögonfransar, så erbjuder vi lashlift (ögonfransböjning) fransförlängning med både volymfransar och singelfransar och du kan också få en ögonbrynstatuering med microbladning (permanent makeup). Vi har erfarna nagelteknologer som gör naglar på både händer och fötter.

Behandlingar på Beautech laserkliniken

På övre våningen har vi Beautech laserklinik som erbjuder hårborttagning och tatueringsborttagning med laser. Vår laserterapeut tar bort både generande hårväxt och gamla tatueringar med olika lasermaskiner. Vår legitimerade sjuksköterska erbjuder Botox och fillers och andra injektionsbehandlingar som t ex behandlingar mot svettningar och tandgnissling.

Bröllop, bruduppsättning, smink och helhetslösningar

Skall du ha bröllop och vill ha en helhetslösning med både bruduppsättning och makeup kan du hyra vår VIP lounge och vi samarbetar med florist, tårtgeneralen, fotograf och limousinservice. Vi klarar grupper upp till ca 10 personer och ni har då en egen lounge till förfogande.

Välkommen till vårt skönhetscenter
Det är superenkelt att ta sig till Sundbyberg. Vi ligger 8 minuter från Stockholm City med tåget och från Sundbybergs centrum är det 200 meter.

Kontakt & bokning

Besöksadress Beautech: Brunnsgatan 4 i Sundbyberg.

Bokning kan göras direkt i onlinesystemet

Frågor till laseravdelningen 08-27 77 78