Fransar och bryn

makeup, fransar, fransförlängning, salong, Sundbyberg, stockholm

Ögonfransböjning


Lashlift med keratin

Ögonfransböjning och Lashlift, det finns olika metoder för att permanenta ögonfransar så de får en fin böj. Fransböjning med spolar är precis som att permanenta håret, man använder små spolar som man rullar upp fransarna på. En annan metod är en större silikonplatta man lägga fransarna emot, de får då en mera rak böjning. Ett lashlift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel du har. Vill man behålla böjen rekommenderas en ny lashlift efter 6-12 veckor.  I behandlingen böjer vi upp dina egna fransarna från roten så ögat öppnas upp, man ser piggare ut och fransarna ser då också betydligt längre ut. LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning och kräver mindre underhåll. Du slipper dessutom använda franstången varje morgon. Man kan avsluta böjningen med en keratinbehandling som vårdar och stärker fransarna.

Film om ögonfranspermanent klicka här

Plock, färg och form av bryn

Att färga fransar och bryn ger en fin inramning till ditt ansikte. Färgning gör vi idag både på män och kvinnor i alla åldrar. Vill du ha så mörka fransar som möjligt så använder vi blå-svart färg. Det finns dessutom olika bruna nyanser att välja mellan, allt från ljusbrun till mörkbrun. Färgen sitter i ca. 4-6 veckor, det varierar från person till person beroende på vad fransarna utsätts för. Vi tappar ju fransar dagligen, och de utsätts även för t.ex. sol och vatten. Behöver du forma till dina ögonbryn plockar vi med pincett eller med trådning.

Volymfransar eller singelfransar

Det finns två olika typer av lösögonfransar man kan välja mellan, singelfransar eller volymfransar.
Singelfransar är för dig som vill ha naturligt långa och fylliga fransar, ungefär som mascaraeffekt. Fransstylisten applicerar en syntet frans på varje naturlig frans och fransens längd, tjocklek och böj anpassas efter kundens öga. Stylisten applicerar ungefär 60-80 st fransar på varje öga. Volymfransar är för dig som vill ha mycket fransar och ett fluffigt resultat. Fransstylisten tar upp en knippe med 2-5 fransar i en knippe och applicerar på kundens frans. Man får mycket volym och man kan sätta upp till 400 fransar per öga utan att skada kundens egna fransar. Dessa fransar är fjäderlätta så du behöver inte vara orolig att det kommer kännas tungt.

Innan en fransförlängning

Om dina naturliga ögonfransar är ljusa rekommenderar vi en färgning innan fransförlängningen. Den naturliga ögonfransens livslängd är ca 4 veckor och när den ramlar av följer din lösögonfransar med. Dina fransar befinner sig i olika växtfaser och på 20 dagar har du tappat ca 30 ögonfransar så därför måste du fylla på med nya lösfransar.

Rekommendation

Gå alltid till en certifierad stylist och se till att ta bort allt smink innan ditt besök. Använd inte mascara på din lösögonfransar för då lossnar fransarna lättare och använd inget vatten på dina nya ögonfransar 24 timmar efter en förlängning.  Du bör undvik oljebaserade krämer på lösögonfransarna eftersom olja kan lösa upp limmet och försämra hållbarheten på dem. Dina fransar bör tvättas med oljefria, milda produkter och gnugga eller riv inte i lösögonfransarna eftersom det kan skada dina naturliga ögonfransar.

Boka ett besök på salongen och bli fin inför festen

 

Behandlingar fransar och frisör i Sundbyberg
Boka fransförlängning eller frisör i Sundbyberg
Bra priser på fransförlängning och frisör i Sundbyberg