Din frisör i Sundbyberg

Frisör, Salong Beautech, Sundbyberg, Stockholm

Hårförlängning till bruduppsättning


Salong med duktig frisör

Våra duktiga frisörer är mästare med saxen och har koll på det senaste inom frisyrtrender. Vi kan hjälpa dig med kreativa färgning eller solkysst Balayage. Du kan få allt från en enkel håruppsättningar till mera avancerad bruduppsättning. Vi erbjuder olika keratinbehandlingarBrazilian Blowout och Ybera Paris Fashion som ger dig rakt hår utan plattänger och vi erbjuder hårförlängning med både keratinvax och Hairtalk extensions.
Läs mera om Ybera Paris Fashion

Titta på youtube hur en keratinbehandling med Ybera Paris Fashion går till KERATINBEHANDLING

Boka en frisör för hårförlängning

Hårförlängning börjar med en kostnadsfri konsultation, vår frisör vägleder dig så du får rätt nyans och lämplig metod anpassad för ditt hår. När du sedan valt hur du vill förlänga ditt hår samt bestämt nyans/färg betalar du en handpenning för håret och därefter så bokar vi en tid för din hårförlängning. Boka hårkonsultation på 08-21 26 26

Hairtalk

Extensions från Hairtalk är marknadens mest skonsamma isättning. Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

Läs mera om Hairtalk

Rädda hårkvalitén med Procortexx

Vår frisör kan ge dig ett glansigt, friskt, återfuktat och lättkammat hår. Procortexx är en stärkande hårbehandling med fantastiskt resultat i fråga om utseende, känsla och glans. Både direkt märkbar effekt och långsiktig. Alla ProCortexx-produkter innehåller ett extremt högt värmeskydd, som reducerar skador på håret, reparerar samt förenklar allt arbete med fön/stylingverktyg.
Läs mer om PROCORTEXX

Detox för håret med Malibu C

Behöver ditt hår djuprengöras? Malibu C erbjuder en skräddarsydd wellness hårvårdsserie. Malibu C Crystal gel är en behandling som effektivt tar bort beläggningar i håret. Mer info om MALIBU C klicka här

Frisör med kunskaper om Olaplex

Olaplex är en molekyl som förändrar ditt hår som återskapar hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat. Olaplex reparerar och skyddar håret vid färgning och behandlingen det kan göras enskild eller i samband med en kemisk behandling. Läs mera om OLAPLEX

Vår frisör fixar håruppsättningar

OBS! Viktigt att tvätta håret kvällen innan bokad tid för uppsättning

Det är mycket roligare att gå på fest då frisyren är perfekt och du känner dig fin. Vi ser till att du får den rätta partylooken som passar din personliga stil och du kan kombinera ditt besök på salong Beautech med både makeup, lösögonfransar och nagelförlängning. Det går att boka vår privata lounge samt beställa tilltugg med bubbel och ni är välkommen hela sällskap.

Perfekta partylooken, styling

Vi stylar dit hår, allt från stora lockar till rakt, blankt eller fön och form.

Galamiddag, enkel håruppsättning

En enkel håruppsättning eller halvuppsatt
Skicka en bild på dig/ditt hår och vilken frisyr du önskar så återkommer vi.

Bruduppsättning och avancerad håruppsättning

Vår frisör och hårstylist har många års erfarenhet av uppsättningshantverket och hjälper dig gärna inför ditt stundande bröllop. En bruduppsättning hos oss börjar med en konsultation och en provuppsättning. Det tar ca en timme och då diskuteras bland annat vilka accessoarer eller hårsmycken du kan tänka dig. Har du redan bestämt frisyr och har en bild på den, så kan du hoppa över detta steg. Vår frisör behöver då en bild på ditt hår och en bilden på önskad håruppsättning, därefter bokar vi tid och du kan få ett priset på uppsättningen. Håruppsättning kan kombineras med ett besök hos vår makeup stylist.
Nedan ser du våra prisnivåer (konsultation tillkommer 390 kr)

Alt 1: Enklare bruduppsättning, detta gäller för kortare hår eller där håret skall vara mer utsläppt.
Pris: fr. 1200 kr

Alt 2: En mindre avancerad bruduppsättning, detta gäller för längre hår som skall vara delvis utsläpp/uppsätt..
Pris: fr. 1990 kr

Alt 3: Bruduppsättning långt & tjockt hår och bruduppsättning med både slöja/tiara mm.
Pris: fr. 2 500 kr

Kvalitetsprodukter från Salong Beautech i Sundbyberg

I salongen arbetar vi med kvalitetsprodukter från Waterclouds, de har naturliga ingredienser utan att sänka kraven på kvalitet och perfektion. Vi har inget stort försäljningssortiment men har valt det absoluta bästa från olika märkesleverantörer och vår frisörer hjälper dig gärna med rådgivning vid köp av hårvårdsprodukter så du får rätt produkter till just ditt hår.

Watercloudes shampoo, balsam och styling produkter samt Olaplex, Malibu C, Procortexx

Vi är nöjd när du är nöjd

Varmt välkomna till oss på Brunnsgatan 4 i Sundbyberg

 

frisör, behandlingar, beautech, sundbyberg, stockholm
frisör, boka online, beautech, sundbyberg, stockholm
frisör, prislista, beautech, sundbyberg, stockholm