Hårborttagning med laser

Laserklinik i Sundbyberg


Permanent hårborttagning till bra pris

Laserkliniken i Sundbyberg är experter på permanent hårborttagning, vi har laserutrustning med den senaste teknologin från kända lasertillverkare, detta ger säkra laserbehandlingar och ett optimalt resultat. Du behöver färre laserbehandlingar och får därmed bättre pris. Vår laserterapeut är medicinskt utbildad och certifierad via Svenska Laser-Medicinska Sällskapet och hon journalför alla dina laserbehandlingar. Vår EPILIA laser är Medical CE godkänd, vilket betyder att den får användas på sjukhus. Läs mera här www. SLMS.org

permanent hårborttagning epilia diodlaser rf

Laserkliniken  i Sundbyberg, ditt självklara val

Ett bra resultat bygger på kunskap om kroppen och en effektiv lasermaskin. Laserkliniken i Sundbyberg har en lasermaskin som använder sig av dubbla frekvenser laser och radiofrekvens. När dessa frekvenser samarbetar blir det möjligt att ta bort ljusare och tunnare hår samt att arbeta på mörkare hudtyper. Epilia diod-laser har dubbelt kylsystem och upplevs som mindre smärtsam än andra lasermaskiner och  även de känsligaste område kan behandlas utan risk.

Råd kring hårborttagning med laser

Det är viktigt att du följer våra råd. Ingen sol minst 30 dagar innan din laserbehandling. Du skall vara nyrakad på behandlingsdagen, eventuellt raka dig kvällen innan din behandling om ditt hår växer fort. Använd inga metoder som avlägsnar hårroten som t.ex. vaxning och du bör raka området mellan dina laserhandlingar. Om vi behöver raka dig när du kommer till laserkliniken tillkommer extra kostnad. Du får inte använda kräm eller deodorant på behandlingsområdet vid behandlingstillfället. Vi rekommenderar att du låt din hud vila från sol och solarium under hela behandlingsperioden. Du  kan läsa mera om permanent hårborttagning här www.tabortmedlaser.se

Förebyggande åtgärder innan permanent hårborttagning

Bli hårfri med optimal säkerhet

Laserterapeuten går igenom vad du kan förvänta dig och om dina förväntningar är möjliga vid ditt första besök. Sen lägger hon upp en journal så att ni kan följa ditt resultat. Det är är alltid samma terapeut som behandlar dig och detta i kombination med journalsystemet ger en optimal säkerhet samt det bästa resultat.

Vanliga frågor om permanent hårborttagning

Vem kan behandlas med laser?

För de flesta laser och IPL maskiner gäller att håret måste vara mörkare än huden annars fungerar det inte. Det beror på att det starka ljuset träffar allt pigment, även det som finns i huden, så för att metoder med ljus skall fungera och vara säker måste det vara rimlig stor skillnad mellan hudfärg och hårfärgen.

Ny laserteknologi

Nu har det kommit en ny teknologin som kombinerar laserljus och RF (radiofrekvens) det är nu möjligt att behandla mörkare hudtyper samt ljusare hår. Metoden har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen och risken för pigmentskador försvinner nästan helt.

Hur många laserbehandlingar behöver för att bli hårfri?

Generellt behövs det 4 till 8 behandlingar men eftersom varje människa är unik med olika förutsättningar kan man aldrig exakt säga hur många laserbehandlingar som behövs. Ljust och tunna hår brukar kräva flera behandlingar än de grova och mörka hår, men det är många faktorer som kan spela in.

Fakta om hår och oönskad hårväxt

Hårstrån sitter olika djupt på olika kroppsdelar och alla växer inte på samma gång, vissa ligger vilande hela ens livstid. Kroppen nybildar hårstrån automatiskt (hårväxtcykel). Denna cykel består av tre olika faser – växtfas, vilofas och övergångsfas. Det är också viktigt att veta att hormonella faktorer kan påverka hårväxten.

Antal veckor mellan laserbehandlingarna?

Hår växer i cykler och när du tar bort ett hårstrå tar det i ansikte ca 4 veckors innan det nya hårstråt är synbart igen. På kroppen tar det lite längre tid ca 5-8 veckors innan nya stråt är tillbaka och synbart för ögat och lasermaskinen igen och på benen kan det ta upp till 10-12 veckor innan håret är tillbaka. Det är alltså din hårväxtcykeln som styr hur lång tid det ska gå mellan laserbehandlingarna.

Blir man hårfri med permanent hårborttagning

Det bör betonas att människor har olika förutsättningar för att uppnå ett hårfritt resultat. Det är en fysiologisk omöjlighet att bli hundra procent hårfri och de enda ställena som vi är totalt hårfria på är fotsulor och handflator. Kroppen har förmåga att reparera de behandlade hårfolliklarna och hår som är i vilofasen börja växa igen senare. Det är inte möjligt att garantera ett specifikt resultat, ålder och genetiska egenskaper samt hormoner inverkar på resultatet. Trots detta så kallar man både diodlaser, laser och  IPL för permanent hårborttagning och det gör man därför att de hårceller som fått 70°C inte kommer tillbaka igen.

Välj laserkliniken i Sundbyberg

All ljus, solljus och laserljus absorberas av svart. En svart sten i solen blir varmare än en vit, mera märkligt än så är det inte. Men att få 70 grader ned i hårsäcken utan att skada huden är inte så lätt och kräver en kunnig laserterapeut med en bra utrustning.

Kamagra

En annan positiv kamagra-biverkan är att den kan hjälpa till att lindra erektil dysfunktion och öka libido. Det är dock viktigt att notera att det fungerar bäst när det tas tillsammans med ett naturligt växtbaserat kosttillskott som innehåller koppar, zink, vitamin B12 och folsyra. Så kolla in alla dina alternativ och se till att du hittar en produkt som har alla aktiva farmaceutiska ingredienser som anges ovan samt dong quai och horny goat weed. Kamagra oral jelly form är en kraftfull kombination!

Om du någonsin har använt en flytande tablettform av Kamagra apotek tidigare vet du hur snabbt tabletten bryts ner till sina beståndsdelar. Med Kamagra oral jelly behöver du dock inte oroa dig för sådana saker. Denna topiska behandling är ett utmärkt sätt att stärka kroppens immunförsvar och ge en omedelbar ökning av hela kroppens prestanda och hälsa. Om du är trött på samma gamla Kamagra-tablett, varför inte prova Kamagra oral jelly?

Det första du måste göra när du provar en ny produkt som Kamagra oral jelly, eller någon annan typ av läkemedel för den delen, är att ta rätt mängd medicin enligt anvisningarna. Detta innebär att du inte bör överskrida den rekommenderade dosen med särskilt mycket. Det finns ett antal olika typer av mediciner som du kan använda tillsammans med denna topiska behandling, och du bör kontrollera med din läkare för att försäkra dig om att den du väljer kommer att fungera bäst för dig. Många olika saker kan påverka hur din kropp reagerar på en viss dos av läkemedlet. Om du upplever några som helst negativa biverkningar ska du omedelbart sluta ta läkemedlet.

Behandlingar laser eller frisör i Sundbyberg
Boka laser elelr frisör i Sundbyberg
Bra priser på laser eller frisör i Sundbyberg