Hårborttagning med laser

Experter på laser


Hårborttagning med laser bättre än vaxning

Beautech Laserklinik är experter på att permanent hårborttagning, vi har laserutrustning med den senaste teknologin från kända internationella lasertillverkare, detta ger säkra laserbehandlingar och optimalt resultat.

Permanent hårborttagning till bra pris

Du behöver färre laserbehandlingar och får därmed bättre pris. Vår laserterapeut är medicinskt utbildad och certifierad via Svenska Laser-Medicinska Sällskapet och hon journalför alla dina laserbehandlingar. Vår EPILIA laser är Medical CE godkänd, vilket betyder att den får användas på sjukhus.
Mera information om Svenska Laser-Medicinska Sällskapet klicka här www. SLMS.org

permanent hårborttagning epilia diodlaser rf

Laserklinik  i Sundbyberg ditt val är självklart

Bra resultat bygger på kunskap om kroppen och en effektiv lasermaskin. Vår lasermaskin använder sig av dubbla frekvenser laser och radiofrekvens. När dessa frekvenser samarbetar blir det möjligt att ta bort ljusare och tunnare hår samt att arbeta på mörkare hudtyper. Epilia diod-laser har dubbelt kylsystem och upplevs som mindre smärtsam än andra lasermaskiner och  även de känsligaste område kan behandlas utan risk.

Kort resväg från Stockholm laserkliniken

Det tar endast 8 minuter från Stockholm City att ta sig till vår laserklinik i Sundbyberg och du kan snabbt boka din laserbehandling online. Läs mera om permanent hårborttagning på www.tabortmedlaser.se

För att bli permanent hårfri är det viktigt att du följer våra råd

Ingen sol 30 dagar innan din laserbehandling, nyrakad på behandlingsdagen och inga krämer/deo

Förebyggande åtgärder innan permanent hårborttagning

Ingen sol före laserbehandling

Låt din hud vila från sol även solarium och använd inga brun utan sol produkter, deo eller krämer på behandlingsdagen.

Innan besök på laserkliniken

Du bör vara nyrakad och stubben får max vara 1 millimeter lång, så raka dig kvällen innan din behandling eller eventuellt på morgonen om ditt hår växer snabbt. Om vi behöver raka dig när du kommer till laserkliniken tillkommer extra kostnad.

Hårroten måste finnas kvar under behandlingsperioden

Använd inga metoder som avlägsnar hårroten som t.ex. vaxning. du kan raka området mellan dina laserhandlingar.

Hårfri med optimal säkerhet

Vid ditt första besök går vi igenom önskad resultat och vad du kan förvänta dig, sen lägger vi upp en journal så att laserterapeuten kan följa ditt resultat. Det är är alltid samma terapeut som behandlar dig och detta i kombination med vårt journalsystem ger en optimal säkerhet samt det bästa resultat.

Vanliga frågor om permanent hårborttagning

Vem kan behandlas med IPL eller laser?

För de flesta laser och IPL maskiner gäller att håret måste vara mörkare än huden annars fungerar det inte. Det beror på att det starka ljuset träffar allt pigment, även det som finns i huden, så för att metoder med ljus skall fungera och vara säker måste det vara rimlig stor skillnad mellan hud- och hårfärgen.

Ny laserteknologi

Nu har det kommit en ny teknologin som kombinerar laserljus och RF (radiofrekvens) det är nu möjligt att behandla mörkare hudtyper samt ljusare hår. Metoden har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen och risken för pigmentskador försvinner nästan helt.

Hur många laserbehandlingar behöver man för att bli hårfri?

Generellt behövs det 4 till 8 behandlingar men eftersom varje människa är unik med olika förutsättningar kan man aldrig exakt säga hur många laserbehandlingar som behövs. Ljust och tunna hår brukar kräva flera behandlingar än de grova och mörka hår, men det är många faktorer som kan spela in.

Fakta om hår och oönskad hårväxt

Hårstrån sitter olika djupt på olika kroppsdelar och alla växer inte på samma gång, vissa ligger vilande hela ens livstid. Kroppen nybildar hårstrån automatiskt (hårväxtcykel). Denna cykel består av tre olika faser – växtfas, vilofas och övergångsfas. Det är också viktigt att veta att hormonella faktorer kan påverka hårväxten.

Hur många veckor bör det vara mellan laser eller IPL-behandlingarna?

Hår växer i cykler och när man tar bort ett hårstrå tar det i ansikte ca 4 veckors innan det nya hårstråt är synbart igen. På kroppen tar det lite längre tid ca 5-8 veckors innan nya stråt är tillbaka och synbart för ögat och lasermaskinen igen och på benen kan det ta upp till 10-12 veckor innan håret är tillbaka. Det är alltså din hårväxtcykeln som styr hur lång tid det ska gå mellan laserbehandlingarna.

Hur hårfri kan man bli med laser och RF (RF=radiofrekevens)?

Det bör betonas att människor har olika förutsättningar för att uppnå resultat och det är en fysiologisk omöjlighet att bli hundra procent hårfri, de enda ställena som vi är totalt hårfria på är fotsulor och handflator. Kroppen har förmåga att reparera de behandlade hårfolliklarna och hår som är i vilofasen börja växa senare.

Kallas permanent hårborttagning

Det är inte möjligt att garantera ett specifikt resultat, ålder, genetiska egenskaper samt hormoner inverkar på resultatet. Trots detta så kallar man både diodlaser, laser och  IPL för permanent hårborttagning och det gör man därför att de hårceller som fått 70°C inte kommer tillbaka igen.

Vid 70 grader i hårfollikeln så dör håret permanent.

All ljus, solljus, IPL och laserljus absorberas av svart. En svart sten i solen blir varmare än en vit, mera märkligt än så är det inte. Men att få 70 grader ned i hårsäcken utan att skada huden är inte så lätt och kräver en kunnig laserterapeut och korrekt utrustning för din hudtyp.

 

knapp laser behandlingar salong beautech permanent hårborttagning
knapp laser boka online salong beautech permanent hårborttagning
knapp laser behandlingar priser salong beautech permanent hårborttagning