Hudvård och fotvård

Ansiktsbehandling, hudslipning för män och kvinnor, hudvård, fotvård salong Beautech sundbyberg, Solna, Stockholm

Ansiktsbehandling, vaxning


Hudvård och ansiktsbehandling

Salong Beautech i Sundbyberg erbjuder allt inom hudvård från klassisk ansiktsbehandling till ögonbrynstatuering. Du kan få portömning och djuprengörande ansiktsmask som motverkar pormaskar eller en mer avancerade hudvård med hudslipning (Microdermabrasion) samt syrabehandling och Microneedling med Dermapen.

Microdermabrasion, hudslipning

Hudvård med Microdermabrasion är en skonsam ansiktsbehandling. Microdermabrasion är hudslipning och det hjälper solskadad hud och minskar pigmentfläckar. Hudslipning motverkar effektivt effekterna av hudens åldrande och de yttre påfrestningar som huden dagligen utsätts för. Behandlingen stimulerar återuppbyggnaden av huden vilket ger huden ökad lyster, spänst och vitalitet.

Dermapen, Microneedling

Hudvård med Dermapen är en superbra hudvårdsbehandling för kollagenstimulering djupt ner i huden. Hudvård med denna metoden förbättra huden i ansiktet, hals och dekolletage och även runt ögon och på ögonlock! Det går att behandla ärr, struktur och pigmenteringar på hela kroppen. Linjer, rynkor, slapp hud och solskador behandlas effektivt med denna metod som har minimalt med konvalescens.

Ladda ner vårt informationsblad om microneedling

Du kan se film om microneedling på Youtube klick här  och du kan läsa mera om hudvård med Dermapen klicka här Dermapen

Milier

Milier sitter oftast runt ögonen och kinderna men kan även sitta på andra områden i ansiktet. Milier ser ut som små vita prickar som kan sitta väldigt tätt intill varandra. Milier uppkommer oftast från mineral oljor och produkter som innehåller vax. Du som har milier har oftast en för torr eller för fet hy.

Vad beror milier på?

Milier beror oftast på fel hudvård, för fet kräm i ansiktet eller att du använder dagkräm runt ögonen istället för en ögonkräm. En vanlig dagkräm innehåller oftast för stora molekyler för den tunna huden kring ögonen.
Värst drabbade är äldre (dålig blodcirkulation och höga kolestrolvärden), de som har väldigt torr hud (döda hudceller) eller för fet (mycket talg) hud.

Går det att få bort milier med hudvård? Tyvärr inte och man ska inte klämma dem själv, en milis har inget utgångshål och därför kommer den inte veta vart den ska ta vägen. De kan helt enkelt spricka inåt.

Vaxning

För att uppnå bästa resultat på en vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5 mm långt. Vårt mål är ett så hårfritt resultat som möjligt. Vaxar du regelbundet tröttas hårsäckarna ut och du får en glesare hårväxt och tunnare strån. Därmed gör det mindre ont än vid första tillfället. Vid vaxning av ben så kommer man också att få glesare och tunnare resultat, dock ej helt lent då det är ett stort område och håren nöts regelbundet av byxor och dylikt. Vår rekommendation är att vaxa sig var 4:e till 5:e vecka för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta. Om du däremot väntar längre eller rakar emellan så hinner håren rota sig, smärtan och resultatet liknas som vid första tillfället.

Efter din vaxning

Alla kan få reaktioner vid vaxning. Oavsett om det är rakning, trådning, epilering eller permanent hårborttagning så kan det bli en reaktion på den behandlade hudytan. Den vanligaste reaktionen är en lindrig rodnad som är snabbt övergående dvs. inom 72 timmar. Om kroppens immunförsvar är nedsatt av t.ex. tidigare sjukdom, medicinering, eller allergi kan det hända att huden reagerar negativt. Dessa reaktioner ter sig på olika sätt för alla men är alltid övergående. Hudvård efter din behandling, Smörj ej in huden som du vaxat på 24h efter vaxningen och använd ingen deo.

Fotvård

Vi erbjuder vanlig fotvård samt SPA fotvård där paraffinbad och fotmask ingår.
Du kan kombinera fotbehandling med pedikyr och få mjuka fötter samt vackra tånaglar.

Paraffinbehandling

En skön och djupt fuktgivande hudvårdsbehandling, för både händer och fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Paraffinbehandling används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

 

Behandlingsutbud från ansiktsbehandling, hudslipning, microdermabrasion,hudvård, fotvård salong Beautech sundbyberg, Solna, Stockholm
Bokadirekt online Ansiktsbehandling, aknebehandling, hudslipning, milier, fotvård, sundbyberg, Solna, Stockholm
Priser på Ansiktsbehandling, aknebehandling, hudslipning, milier, sundbyberg, Solna, Stockholm