Hudvård

Ansiktsbehandling, hudslipning för män och kvinnor, hudvård, fotvård salong Beautech sundbyberg, Solna, Stockholm

Microneedling 


Ansiktsbehandlingar

Vår hudterapeut Elin blev färdig utbildad hudterapeut på Elisabethskolan 2008 och hon tog i samband med detta både CIDESCO och SHR examen. Hon erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerade hudvård och kemisk peeling. Elin jobbar med hudvårdsmärket Clinicare. CLINICCARE är ett högteknologiskt varumärke med omedelbara och synliga effekter. Hudvårdsprodukterna är anpassad för professionellt bruk och de har en serie av hemvårdsprodukter som du nu kan köpa på salongen i Sundbyberg. Läs mera om CLINICCARE

Ansiktsbehandling med eller utan massage

Hudvård, rengöring, enzympeel och djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning och brynplock.
Denna behandling finns för tre olika indikationer:
GLOW – lyster och pigmenteringar.
PURE – känslig och irriterad hud med orenheter.
REFRESH – hudföryngring och lyftande effekt.

Ansiktbehandling med C-vitamin

Ansiktsbehandling och hudvård med vitamin C har många positiva egenskaper till en hud med ytliga pigment och känslighet. Vitamin C är en potent antioxidant som bekämpar de fria radikalerna och som bryter ned samt gör huden gammal i förtid. Vitamin C hjälper även huden att återställa en balans. Behandlingen erbjuder mycket fukt och reducerar hyperpigmenteringar samtidigt som den ger en boost av antioxidant till huden. Passar för alla, men främst för pigmenterad och solskadad hud samt yngre och rökare.

Ansiktbehandling med Ceramid

Ansiktsbehandling och hudvård med Ceramid är en av de viktigaste ämnena vi kan ge vår hud. För att öka hudens integritet och förmåga att skydda sig mot yttre miljöfaktorer. Behandlingen kommer att stärka hudens skyddsförmåga och bidra att hålla kvar fukt i högre utsträckning tillsammans med att förbättra hudens elasticitet. Passar för alla hudtyper, men framförallt till äldre och torrare hudtyper.

Inslussning av hyaluronmask

Ansiktsbehandling och hudvård med hyaluronsyra är lugnande, vitaliserande och återfuktande. En ansiktsmask med en intensiv anti-rynk och lyftande effekt. Rengöring och hyaluronmask slussas in med apparatur. Avslutas med hyaluronessence och creme.

Kemisk peel

Du kan göra kemisk peeling för att minska ålderstecken och få fina linjer samt minska rynkor. Kemisk peeling hjälper mot acne och förstorade porer samt slapp och glåmig hud. Behandlingen är också effektiv mot pigmenteringar. Peelingen utförs bäst i kur om 4-5 behandlingar för optimalt resultat men självklart går det att göra en behandling. Du kan snabbt och enkelt få en slätare och lenare samt fräschare hud av endast en behandling. I behandlingen ingår: rengöring, enzympeeling och AHA+EGF Peel samt en lyxig ansiktsmask och avslutande Sun Block Silky Cream. Refresh Peel: peelar bort döda hudceller, stärker huden och stimulerar hudens kollagen. Glow Peel: peelar bort döda hudceller och hindrar melanin syntesen samt jämnar ut pigmenteringar. Pure Peel: peelar bort döda hudceller och motverkar komedoner samt acne.

Ansiktbehandling med Microneedlig

Ansiktsbehandlin och hudföryngring med microneedling är en superbra hudvårdsbehandling för kollagenstimulering djupt ner i huden. Hudvård med denna metoden förbättra huden i ansiktet, hals och dekolletage och även runt ögon och på ögonlock! Det går att behandla ärr, struktur och pigmenteringar på hela kroppen. Linjer, rynkor, slapp hud och solskador behandlas effektivt med denna metod som har minimalt med konvalescens. Du kan se film om microneedling på Youtube klick här  och du kan läsa mera om hudvård med Dermapen klicka här Dermapen

Ladda ner vårt informationsblad om microneedling

Behandlingar hudvård och frisör i Sundbyberg
Boka hudvård eller frisör i Sundbyberg
Bra priser på hudvård och frisör i Sundbyberg