Specialist på naglar

fina naglar salong beautech stockholm sundbyberg

Nagelförlängning, naglar


Nagelförlängning och gelé naglar

Vi hjälper dig med dina naglar, allt från nagelförlängning till Shellac.  Våra nagelprodukter är luktfria och kommer från LCN en Svensk leverantör. Permanent gelé från LCN är inte lösligt i aceton, vilket är perfekt om du vill använda nagellack och byta färg utan att påverka materialet. Vi erbjuder även UV-lack ett semipermanenta material, gellack är ett högglansigt och mycket hållbart UV-lack som kan användas vid förstärkning av den egna nageln.
LCN en svensk leverantör 

Gelé naglar återbesök

Naglarna på händerna växter fortare än naglarna på fötterna och fingernaglar är ofta längre samt måste tåla mera slitas än tånaglar. Det är därför stor skillnad på hur ofta man behöver komma på återbesök med händerna jämfört med fötterna. Efter ca tre veckor är det dags för ett återbesök med händerna, väntar man för länge så får du släpp och riskerar att skada den egna nageln. Tånaglar växer däremot långsamt och är fina i upp till 8-10 veckor efter en behandling. Du kan låta gelén på tånaglarna växa bort och behöver inte göra återbesök på samma sätt som med naglarna på händerna.

Bildkataloger på nagelförlängning och gelénaglar

Hur gör man en nagelförlängning?

Vid en nagelförlängning kan man förlänger naglarna med vanliga tippar som fästs på den naturliga nageln. En annan metod är mallar, man skulptera materialet direkt på en mall.  Oberoende av metod så kan du kan välja mellan naturliga gelénaglar, permanent fransk eller glitter nagelförlängning.

Vad är en nagelförstärkning?

En förstärkning av naglarna innebär att man applicerar material på den naturliga nageln. Man jobbar med den befintliga nagellängden och gör inte naglarna längre. Detta är en bra metod om man känner att man redan har tillräckligt långa naglar. Har du tunna, sköra naglar som ofta skivar sig och vill ha starka och hållbara naglar, så är detta ett alldeles utmärkt sätt. det är möjligt att välja mellan naturliga rosa naglar eller få dem med fransk vit kant.

Manikyr

En manikyr är en behandling av dina naturliga naglar. Vi fixar nagelbandet samt filar till formen på naglarna. Du kan även få lackning med shellac om så önskas.

Det finns bot för nagelbitare

Vi kan hjälpa dig om du är nagelbitare och vi har en matt gelé till killar.
Behandlingen är en kombination av nagelvård samt coachning, detta fungerar för både män som för kvinnor. Du får ett ofärgat hårt plastmaterial på naglarna samtidigt som du får kunskap och mental träning för att bryta din vana.

naglar, nagelförlängning, Salong, Beautech, Sundbyberg, Stockholm
naglar, nagelförlängning, Salong, Beautech, Sundbyberg, Stockholm
naglar, nagelförlängning, Salong, Sundbyberg, stockholm