Specialist på naglar

fina naglar salong beautech stockholm sundbyberg

Nagelförlängning, naglar


Gelé på naglarna

Vi hjälper dig med dina naglar, allt från nagelförlängning till Shellac.  Våra nagelprodukter är luktfria och kommer från LCN en Svensk leverantör. Permanent gelé från LCN är inte lösligt i aceton, vilket är perfekt om du vill använda nagellack och byta färg utan att påverka materialet. Vi erbjuder även UV-lack ett semipermanenta material, gellack är ett högglansigt och mycket hållbart UV-lack som kan användas vid förstärkning av den egna nagelnLCN en svensk leverantör 

Gelénaglar återbesök

Naglarna på händerna växter fortare än naglarna på fötterna och fingernaglar är ofta längre samt måste tåla mera slitas än tånaglar. Det är därför stor skillnad på hur ofta man behöver komma på återbesök med händerna jämfört med fötterna. Efter ca tre veckor är det dags för ett återbesök med händerna, väntar man för länge så får du släpp och riskerar att skada den egna nageln.

Nagelförlängning?

Vid en nagelförlängning kan man förlänger naglarna med tippar som fästs på den naturliga nageln. En annan metod är mallar, man skulptera materialet direkt på en pappersmall.  Oberoende av metod så kan du kan välja mellan naturliga gelénaglar, permanent fransk eller glitter nagelförlängning.

Nagelförstärkning?

En förstärkning av naglarna innebär att man applicerar material på den naturliga nageln. Man jobbar med den befintliga nagellängden och gör inte naglarna längre. Detta är en bra metod om man känner att man redan har tillräckligt långa naglar. Har du tunna, sköra naglar som ofta skivar sig och vill ha starka och hållbara naglar, så är detta ett alldeles utmärkt sätt. det är möjligt att välja mellan naturliga rosa naglar eller få dem med fransk vit kant.

naglar, nagelförlängning, Salong, Beautech, Sundbyberg, Stockholm
naglar, nagelförlängning, Salong, Beautech, Sundbyberg, Stockholm
naglar, nagelförlängning, Salong, Sundbyberg, stockholm