Specialist på naglar

fina naglar salong beautech stockholm sundbyberg

Naglar i gelé


Hjälp med naglarna

Nagelteknologen hjälper dig med naglarna och du kan välja nagelförlängning kombinerad med  UV lack på dina naturliga naglar. Våra nagelprodukter är luktfria och kommer från LCN vilket är en Svensk leverantör med anpassad produkter för vårt nordiska klimat. Permanent gelé från LCN är inte lösligt i aceton därför är det perfekt när du vill använda nagellack utan att det påverkar materialet. När du skall ta bort lacket så använda Remover istället för aceton därför då behåller gelén sin fina glans. UV-lack är ett hållbart material med hög glans, det är dock inte hållbart till förlängning vilket kräver en hårdare produkt. Du kan läsa vidare om nagelprodukterna tillsammans med olika metoder för nagelbygg på LCN en svensk leverantör 

Återbesök naglar

Naglarna på händerna växer fortare än naglarna på fötterna sedan måste de ofta tåla mera slitage än tånaglar. Därför är det stor skillnad på hur ofta du behöver komma på återbesök för att fixa händerna jämfört med fötterna. Tre veckor senare är det dags för nästa återbesök avsluta ditt besök med att boka ny tid. Väntar du för länge så får du ”släpp” vilket betyder att materialet blivit torrt och släpper från den naturliga nageln. Du riskerar då att skada den egna nageln, så planera dina återbesök och glöm inte att olja tillsammans med lite handkräm förlänger hållbarheten.

Nagelförlängning

Vid en nagelförlängning finns det två metoder att välja mellan, båda fästs på den naturliga nageln. Nagelteknologen kan välja plasttippar som jämfört med mall är enklare för att få långa raka naglar. Med mallar skulptera hon gelén direkt på en pappersmall istället för ut på en plasttipp. Det finns ingen begränsning i färger och du kan välja mellan naturliga naglar eller avsluta förlängningen med härliga glitternaglar.

Nagelförstärkning

Förstärkning av naglarna innebär att nagelteknologen applicerar material på den naturliga nageln hon jobbar med den befintliga nagellängden utan att göra naglarna längre. Detta är en bra metod om du önskar behålla längden och har tunna eller sköra naglar, vilket resulterar i knäckta tippar med olika längd. Med en förstärkning får du hållbara naglar vidare håller uv-färgen bättre än nagellack . Du kan välja mellan många olika färger från naturliga rosa naglar till det klassiska med fransk vit kant avsluta med en glitter sten.

Behandlingar naglar och frisör i Sundbyberg
Boka naglar och frisör i Sundbyberg
Bra priser på naglar och frisör i Sundbyberg