Ögonbrynstatuering med microblading

Kosmetisk tatuering och Permanent makeup


Ögonbrynstatuering det senaste inom kosmetisk tatuering

Permanent Makeup är känt under många namn, kosmetisk tatuering med microblading eller Micro Pigmentation som det också kallas, detta används som ett alternativ till traditionell makeup. Det är en relativt ny metod för kosmetisk tatuering och den kan användas för att ersätta makeup som: eyeliner, ögonbryn, läppkontur och fyllning av hela läppar. Det huvudsakliga syftet med permanent makeup är att upprätthålla ett perfekt utseende dygnet runt, utan att behöva ta på och ta av smink.

Det är en tatuering, dock inte så permanent som vanliga tatueringar, men ta inte för kraftig eller för tjocka strå vid första behandlingen. De första 24 timmarna efter ögonbrynstatueringen skall brynen inte ha någon kontakt med vatten som t.ex dusch eller träning. Sedan kan man skölja ansiktet med vatten utan att gnugga. Det kan klia lite i ögonbrynen, men pilla inte, för om sårskorpan släpper, så släpper färgen. Vid återbesöket ca 4 veckor senare fyller man i mera färg och färgen kan korrigeras.
Färgen förändras lite under tiden, därför skall man inte vara orolig om den inte passar direkt.

Hur går det till vid en ögonbrynstatuering

Tekniken vid en ögonbrynstatuering, går ut på att man tatuerar in små, tunna streck av pigment i huden, vi använder oss av nålar som sitter ihop som ett blad. Bladet består av 15-18 väldigt tunna nålar som implementerar färg i de översta hudlagret. Då färgen sitter närmare ytan så blir linjerna tydligare och skarpare. Det är därför resultatet blir 100% naturligt. Ingen maskin för permanent makeup eller tatuering används i metoden.

Känn dig nöjd utan smink och boka en ögonbrynstatuering

Salong Beautech har funnit i flera år och har många bra recensioner på bland annat Facebook. Du hittar inspiration och bilder på alla våra behandlingar klicka här facebook.com/salongbeautech

Du kan även titta på vår Instagram/salongbeautech/

frisör behandlingar beautech sundbyberg stockholm
frisör boka online beautech sundbyberg stockholm
frisör prislista beautech sundbyberg stockholm