Din salong i Sundbyberg

Frisör, Salong Beautech, Sundbyberg, Stockholm

Klipp, färg och hårförlängning


Salong med duktiga frisörer i Sundbyberg

Kom till Salong Beautech i Sundbyberg, frisörerna är mästare med saxen och de har koll på det senaste inom frisyrtrender. Vår frisör kan hjälpa dig med allt från en kreativ hårfärgning till en hårförlängning med åkta hår. På salongen kan du få en bottenfärg för att täcka en utväxt eller en helfärg kanske kombinerad med folieslingor. Du kan avsluta besöket med plock av bryn samtidigt som du får färg på fransarna. Att färga sitt hår kan göras av olika anledningar för att dölja gråa hårstrån eller få ny glans i håret samt för att väcka uppmärksamhet. Oavsett vilken stil du önskar eller vilken hårtyp du har, så har frisörerna på Salong Beautech stor kunskap och erfarenhet av att klippa, färga och slinga hår.

Styling, lockar och rakt hår

Salong Beautech erbjuder olika keratinbehandlingar. Önskar du istället lockar så boka en tvätt och fön med lätt styling så fixar frisören det. Vet du inte vilken hårbehandling ska du välja, så ring salongen mellan 10:00 och 16:00 så hjälper vi dig så du får en korrekt bokning med rätt tid för dina önskemål.

Hårförlängning med Hairtalk

På  Salong Beautech börjar en hårförlängning med att frisören tittar på ditt hår. Frisören vägleder dig så du får rätt nyans samt lämplig metod anpassad för ditt hår. När du sedan valt hur du vill förlänga ditt hår så betalar du handpenning och sen bokar du tid med frisören för din hårförlängning. Hairtalk  är marknadens mest skonsamma hårförlängning med tejpsfästen som är så skonsamma att ditt eget hår inte skadas av hårförlängningen. Läs vidare om hårförlängning och varumärket Hairtalk.

Håruppsättning och styling

Du kan boka styling online men önskar du en uppsättning så kontakta oss på salongen. Vår frisör ser till att du får den rätta partylooken och kombinera gärna ditt besök på Salong Beautech med hudvård samt Lashlift.

Waterclouds från Salong Beautech i Sundbyberg

Salong Beautech arbetar med kvalitetsprodukter från Waterclouds som har naturliga ingredienser.  Vi erbjuder ett mindre försäljningssortiment och har valt de absolut bästa produkterna från olika märkesleverantörer. Du får hjälp med köp av hårvårdsprodukter vilket säkerställer att det blir rätt produkter till ditt hårVarmt välkomna till frisörgänget på Salong Beautech i Sundbyberg

Behandlingar frisör i Sundbyberg
Boka frisör i Sundbyberg
Bra priser på frisör i Sundbyberg