Din salong i Sundbyberg

Frisör, Salong Beautech, Sundbyberg, Stockholm

Klipp, färg och hårförlängning


Salong med duktiga frisörer i Sundbyberg

Kom vill Salong Beautech, frisörerna är mästare med saxen och har koll på det senaste inom frisyrtrender. Vår frisör kan hjälpa dig med allt från en kreativ hårfärgning eller en hårförlängning. På salongen kan du få en bottenfärg för att täcka en utväxt eller en helfärg kanske kombinerad med folieslingor. Avsluta besöket med plock av bryn samtidigt som du får färg på fransarna. Att färga sitt hår kan göras av olika anledningar för att dölja gråa hårstrån eller få ny glans i håret och för att väcka uppmärksamhet. Oavsett vilken stil du önskar eller vilken hårtyp du har, så har frisörerna på Salong Beautech stor kunskap och erfarenhet av att färga hår.

Styling, lockar och rakt hår

Salong Beautech erbjuder olika keratinbehandlingar samt Hår Botox med Ybera Paris Fashion. Prova en Keratinbehandling som ger dig rakt hår i flera månader, vill du veta hur du får rakt hår, så titta på youtube och se hur keratinbehandlingen går till:  KERATINBEHANDLING. Du kan även läsa mera om produkterna på Ybera Paris Fashion.  Önskar du istället lockar så boka en tvätt och fön med lätt styling så fixar frisören det. Vet du inte vilken hårbehandling ska du välja, så ring salongen mellan 10:00 och 16:00 så hjälper vi dig så du får en korrekt bokning med rätt tid för dina önskemål.

Hårförlängning med Hairtalk

På vår salong börjar en hårförlängning med en kostnadsfri konsultation. Din frisör vägleder dig så du får rätt nyans samt lämplig metod anpassad för ditt hår. När du sedan valt hur du vill förlänga ditt hår så betalar du handpenning därefter bokar frisören tid för din hårförlängning. Hairtalk  är marknadens mest skonsamma hårförlängning med tejpsfästen som är så skonsamma att ditt eget hår inte skadas av hårförlängningen. Läs vidare om hårförlängning och varumärket Hairtalk.

Salong med kunskaper om Olaplex

Olaplex reparerar och skyddar håret vid färgning, en behandlingen kan göras enskild eller i samband med en kemisk hårbehandling. Läs vidare om hårvård på denna hemsida OLAPLEX.  Vår frisör erbjuder olika typer av hårvårdsbehandlingar som inpackning dessa håller ditt hår friskt. Salong Beautech säljer också hårvårdsprodukter som skyddar och reparerar håret, du är alltid välkommen förbi salongen i Sundbyberg för hjälp med inköp av produkter.

Håruppsättning och styling

Du kan boka styling online men önskar du en uppsättning så kontakta oss på salongen. Vår frisör ser till att du får den rätta partylooken och kombinera gärna ditt besök på Salong Beautech med hudvård samt Lashlift.  Vid bokning av en bruduppsättning så börjar det med en konsultationen sen blir det provuppsättning och avslutningsvis på din stora dag är allt klart.

Waterclouds från Salong Beautech i Sundbyberg

Salong Beautech arbetar med kvalitetsprodukter från Waterclouds som har naturliga ingredienser.  Vi erbjuder ett mindre försäljningssortiment och har valt de absolut bästa produkterna från olika märkesleverantörer. Du får hjälp med köp av hårvårdsprodukter vilket säkerställer att det blir rätt produkter till ditt hårVarmt välkomna till frisörgänget i Sundbyberg

 

Behandlingar frisör i Sundbyberg
Boka frisör i Sundbyberg
Bra priser på frisör i Sundbyberg