Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning, Beautech laserklinik Sundbyberg

Sundbyberg laserklinik tar bort din tatuering


Tatueringsborttagning på effektiv laserklinik

Du har säkert många funderingar om tatueringsborttagning både kring risker samt vilka behandlingar vi erbjuder. Så därför bör du läsa vidare innan du bokar din behandling på Beautech laserklinik, vid funderingar så ring laserterapeuten för en kostnadsfri rådgivning. Vi kan inte ge en 100 procentig förutsägelse hur din laserbehandling kommer att gå därför bokar vi en konsultation och vid svåra bedömningar kan vi avsluta med en testbehandling.  Svaret blir synligt inom ett par veckor, vilket gör det enklare att bedöma hur din kropp kommer att reagera på laserbehandlingen. Vår laserterapeut är medicinsk utbildade och avslutade sin utbildning med ett lasercertifikat. Ett bra resultat med laser bygger på kunskap om kroppen kombinerad med en effektiv maskin. Så välj laserkliniken i Sundbyberg för vi är kunniga inom laser samtidig som vi har investerad i den senaste lasertekniken. Laserterapeuten använder en Q-switchad Nd:YAG-laser, vilket är den mest använda laser för blekning av tatueringar.

Tatueringsborttagning på laserklinik är inte helt smärtfritt

Du hittar information om smärta och tatueringsborttagning på filmen, vill du se bilder så gå vidare till vår Facebook sida

Antal behandlingar du behöver?

Hur många laserbehandlingar du behöver beror på flera faktorer, antal färger i din tatuering vidare när du gjorde den samt hur djupt den sitter. Om det är möjligt kan vi behandla dig intensivt vilket kan påverka hur snabbt du får resultat. Du får ett snabbare och bättre resultat om din tatueringen inte sitter så djupt, däremot kan din tatueringar ta betydligt länge tid än beräknad om färgen sitter olika djupt. Tatueringar blir med tiden blekt av solen då kommer färgpigmentet upp till ytan, vilket gör blekningen lättare . Vi har tyvärr inga enkla eller snabba svar när det gäller tatueringsborttagning även om den är utförs på våran laserklinik. Vår laserterapeut uppskattar hur många behandlingar du behöver efter din första behandling men det går inte att lämna en garanti.

Tatueringsborttagning är en lång process

Vi får ofta frågan om hur lång tid mellan behandlingarna. Det vanligast är 5 veckors mellanrum mellan dem men ända upp till 2 månader kan förekomma. Din kropp kan behöva tid att läka skadan samtidigt som den behöver tiden för att transportera bort det pigment som ödelagts vid laserbehandlingen. Detta tidsintervall kan inte påskyndas och generellt behövs fyra till åtta behandlingar.

Även på en laserklinik finns risker

Efter laserblekningen kan du få sårskorpor på det behandlade området, men låt bli att pilla bort dessa undvik att klia innan det är helt läkt eftersom detta kan ge ärrbildning. Håll rent, tvätta med mild tvål och undvik smink på det behandlade området. Ta det lugnt med solen och låt bli att bada i bastu eller i klorerat vatten de första dygnen. Tänk på detta för då minskar risken för problem vid tatueringsborttagning.

Laserklinik som ger resultat

Ett laserresultatet kan varierar från person till person och samma person kan få olika resultat på olika kroppsdelar. I lyckade fall försvinner tatueringen helt men hos en del finns svaga skuggor av pigment kvar. Vi på laserkliniken lämnar aldrig en 100% garanti att din tatuering kan försvinna helt. Det har flera orsaker, bland annat så kan laserterapeuten inte ta reda på hur djupt tatueringen sitter och sedan är det svårt att veta exakt vilken färgblandning tatueraren har använd.

 

Behandlingar tatueringsborttagning och frisör i Sundbyberg
Boka tatueringsborttagning eller frisör i Sundbyberg
Bra priser på tatueringsborttagning och frisör i Sundbyberg