Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning, Beautech laserklinik Sundbyberg

Ta bort din tatuering


Tatueringsborttagning eller bleka din tatuering inför en cover up

Du har säkert en mängd frågor kring vår tatueringsborttagnings och laserteknik, så därför erbjuder vi kostnadsfri konsultation kring laserbehandlingar.  Vi använder en Q-switchad Nd:YAG-laser vilket är den mest använda laser för blekning av tatueringar, det är i princip omöjligt att ge en förutsägelse hur behandlingen kommer att gå så därför rekommenderar vi alltid en testbehandling på ett litet område innan du bestämmer dig för en större behandling. Svaret syns inom ett par veckor och det är då lättare att göra en bedömning hur din kropp kommer att reagera på behandlingen. Personalen är medicinsk utbildade samt certifierade laserterapeuter. Ett bra resultat med laser bygger på kunskap om kroppen och en effektiv maskin, så välj en salong som är kunnig inom all laser teknik.

Men läs gärna mera om laser på www.tabortmedlaser.se innan du bokar din konsultation.

Tatueringsborttagning är är helt smärtfritt

Mera information om tatueringsborttagning hittar du på filmen, vill du se bilder så gå till vår Facebook sida

Hur många laserbehandlingar brukas behövas?

Totalt antal nödvändiga behandlingar beror på flera faktorer. Antal färger i tatueringen, när den gjordes och hur djupt den sitter samt om man behandlar intensivt eller försiktigt. Du får snabbare och bättre resultat om tatueringen inte sitter så djupt, en del har hemgjorda tatueringar med olika djup i samma tatuering.  En 20 år gammal tatuering har blekts och färgpigmenten har med åren blivit ytligare vilket underlättar blekningen. Men tyvärr så finns det inga enkla svar när det gäller tatueringsborttagning. En uppskattning på antal behandlingar kan ges efter första behandlingen.

Hur ofta kan man behandla?

Tatueringsborttagning är en lång process, laserbehandlingarna sker med 5 till 8 veckors mellanrum. Detta på grund av att kroppen behöver läka den tillfogade brännskadan och även för att kroppen behöver tid att transportera bort det pigment som ödelagts vid behandling. Detta tidsintervall kan inte påskyndas. Generellt behövs fyra till åtta behandlingar.

Risk för ärrbildning

Efter laserblekningen kan man få sårskorpor på det behandlade området, men låt bli att pilla bort dessa och klia inte innan det är helt läkt då detta kan ge ärrbildning.  Håll rent, tvätta med mild tvål och undvik smink på det behandlade området. Ta det lugnt med solen och låt bli att bada i bastu eller i klorerat vatten de första dygnen. Tänk på detta, för då minskar risken vid tatueringsborttagning.

Slutresultat

Resultatet varierar från person till person och samma person kan få olika resultat på olika kroppsdelar.
I lyckade fall försvinner tatueringen helt men hos en del finns svaga skuggor av pigment kvar.
Någon garanti för helt försvunnen tatuering kan och ska aldrig ges.

 

tatueringsborttagning behandlingar beautech sundbyberg
tatueringsborttagning Boka beautech sundbyberg
tatueringsborttagning beautech sundbyberg