Frisör

Salong med duktiga frisörer i Sundbyberg 

Kom till Salong Beautech i Sundbyberg, våra frisörer kan hjälpa dig med allt från en kreativ hårfärgning till en hårförlängning med åkta hår. På salongen kan du få en bottenfärg för att täcka en utväxt eller en helfärg kanske kombinerad med folieslingor. Du kan avsluta besöket med plock av bryn samtidigt som du får färg på fransarna.  

Oavsett vilken stil du önskar eller vilken hårtyp du har, så har frisörerna på Salong Beautech stor kunskap och erfarenhet av att klippa, färga och slinga hår.  

Kombinera gärna ditt besök på Salong Beautech med hudvård samt Lashlift.

Styling, lockar och rakt hår 

Salong Beautech erbjuder olika keratinbehandlingar. Önskar du istället lockar så boka en tvätt och fön med lätt styling så fixar frisören det. Vet du inte vilken hårbehandling ska du välja, så ring salongen mellan 10:00 och 16:00 så hjälper vi dig så du får en korrekt bokning med rätt tid för dina önskemål. 

Hårförlängning med Hairtalk 

På Salong Beautech börjar en hårförlängning med att frisören tittar på ditt hår. Frisören vägleder dig så du får rätt nyans samt lämplig metod anpassad för ditt hår. När du sedan valt hur du vill förlänga ditt hår så betalar du handpenning och sen bokar du tid med frisören för din hårförlängning. Hairtalk är marknadens mest skonsamma hårförlängning med tejpsfästen som är så skonsamma att ditt eget hår inte skadas av hårförlängningen.

Håruppsättning och styling 

Du kan boka styling online men önskar du en uppsättning så kontakta oss på salongen. Vår frisör ser till att du får den rätta partylooken.